Изборник Затворити

Услови коришћења

Поштовани посетиоци, молимо Вас да, пре коришћења ове Интернет продавнице, пажљиво прочитате следеће услове. Свака посета овом сајту, као и куповина, подразумева да сте прочитали ове услове коришћења и да се са њима слажете у целости. У случају да су они за Вас из било ког разлога неприхватљиви, молимо Вас да не користите ову Интернет презентацију.

Коришћењем било ког дела овог портала, сматраће се да су корисници упознати са овим условима, као и да прихватају коришћење садржаја овог портала искључиво за личну употребу и на сопствену одговорност.

Винарија Ивановић може ревидирати ове Услове било када, ажурирањем овог документа. Повремено посећујте ову страницу како бисте прегледали Услове који тренутно важе, зато што су они за Вас обавезујући. Одређене одредбе ових Услова могу се заменити изричито наведеним правним обавештењима и условима доступним на одређеним страницама ове локације.

Општи услови пословања

Општи услови пословања ове онлине продавнице састављени су у складу са Законом о заштити потрошача и међународним кодексима за е-пословање.

Код регистрације у систем интернет продавнице, посетилац сајта Винарија Ивановић пријављује своје корисничко име и лозинку. Након што се региструје, посетилац постаје корисник и стиче право на куповину.

Куповина је могућа и без регистрације, али тада своје податке (који су нам неопходни за доставу наруџбине) оставља приликом процедуре за завршетак наручивања.

Општи услови пословања подразумевају деловање интернет продавнице Винарија Ивановић, права корисника, и пословни однос између понуђача и купца.

Доступност информација

Понуђач се обавезује да ће купцу увек осигурати следеће информације:

1. контакт адресе, које омогућавају брзу и ефикасну комуникацију (е-маил, телефон)

2. битне карактеристике робе

3. доступност производа (сваки производ или услуга, која је у понуди на интернет страници, требало би да буде добављива у разумном року; у супротном, купац ће бити обавештен о немогућности испоруке)

4. услове доставе производа или извршење услуга (начин, место и рок доставе)

5. све цене морају бити јасно и недвосмислено одређене и видљиво приказане, са информацијама о томе да ли су укључени порези и трошкови превоза (генерално у Интернет продавници на сајту Винарија Ивановић: све цене су исказане са укљученим порезима, а трошкови превоза нису исказани – њих купац плаћа по тарифи курирске службе која врши испоруку)

6. начин плаћања

7. временско ограничење понуде

Важне напомене

1. Истакнуте цене су са ПДВ-ом и важеће су у тренутку поруџбине. Испорука вина је могућа искључиво на територији Србије. Испорука се врши путем курирске службе, на адресу коју сте навели приликом поручивања. Трошкове доставе сноси поручилац вина.

Платићете куриру приликом испоруке. Трошкови транспорта иду на рачун купца (према тарифи курирске службе која врши испоруку).

2. Фотографије производа приказане на сајту Винарија Ивановић се могу разликовати од стварног производа.